mmsCash en Miles
Wat is mms Cash..?
Cash is een door het platform gegenereerde valuta die in rekening kan worden gebracht en kan worden gebruikt bij de aankoop van de bladmuziekinhoud in MijnMuziekblad.
Wat is mms Miles..?
mms U kunt korting krijgen door uw mijlen te gebruiken wanneer u een betaling doet.
Hoe kan ik mms cash in rekening brengen?
Hoe mms cash te gebruiken?
Hoe gebruik ik mms Miles?
Hoe kan ik mms cash in rekening brengen?
1.mmsJe kunt Cash opladen op Mijn pagina of op het betaalscherm.
mmsJe kunt Cash opladen op Mijn pagina of op het betaalscherm.
2.Klik op de knop "Cash toevoegen" om het gewenste oplaadbedrag te selecteren, ga akkoord met de algemene voorwaarden en ga verder met de betaling.
Klik op de knop "Cash toevoegen" om het gewenste oplaadbedrag te selecteren, ga akkoord met de algemene voorwaarden en ga verder met de betaling.
3.Selecteer een van de betaalmethoden en voer de benodigde informatie in om door te gaan met de betaling.
Selecteer een van de betaalmethoden en voer de benodigde informatie in om door te gaan met de betaling.
4.Het geld wordt in rekening gebracht zodra u op "Nu betalen" klikt
Het geld wordt in rekening gebracht zodra u op "Nu betalen" klikt